ANA SAYFA | TARİHÇE | YÖNETMELİKLER | GELİR KAYNAKLARI | İKTİSADİ İŞLETMELER | BAĞIŞLAR | YÖNETİM KURULU|GENEL KURUL| İLETİŞİM

Güncel Haber - Duyuru ve Etkinlikler

14.6.2013

OMÜ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ
      OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu ilk mezunlarını verdi. 18 mezun veren Okulun Mezuniyet Töreni OMTEL Deniz Otel’de gerçekleşti.

Mezuniyet Törenine; OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis ÖLMEZ, OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Muhammet DERVİŞOĞLU, Vakıf Yöneticileri, öğrencileri ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okulun SBS Zümre Başkanı Gökhan BATMAZ, “Ailelerin bizlere teslim ettiği öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştık. Bu özverili yolda emeği geçenlere çok teşekkür ederim.” dedi.

Okul Müdürü Alaattin BAYRAM, “Şu an tarihi bir gün yaşıyoruz. İlk mezunlarımızı veriyoruz. 18 pırıl pırıl öğrencimiz okulumuzun ilk mezunları olmaya hak kazandılar. Siz veliler, sevginizi çocuklarınızdan eksik etmeyiniz. Sevgili öğrencilerimiz, çok çalıştınız, çok yoruldunuz. Sizlerin güzel günlere uyanmanızı ve tüm insanlığa faydalı olmanızı diliyorum.” diye konuştu.

OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Muhammet DERVİŞOĞLU konuşmasında, “Kolejimizin ilk mezun töreni. Kıymetli velilerimizi öncelikle kutluyorum. Bizim okulumuzu tercih ettikleri için de teşekkür ediyorum. Gayret gösteren öğretmenlerimize ve okulumuzun açılmasına vesile olan Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Hüseyin AKAN’ a çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin kendi istediği meslekleri seçeceğine inanıyor ve insanlığa faydalı olmalarını diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

“Vakfımız Üniversitemizin Medar-ı iftiharıdır. Birbirimizi destekleyerek sinerji yaratıyoruz.” diyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis ÖLMEZ ise, “Bugün, ileride özlemle anılacak bir gününüzdür. Girdiğiniz SBS’den iyi puan alacağınızı umuyorum. Siz sevgili öğrenciler, başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Okul 1.’si Emine Bilge KURAN, Okul 2.’si Ayşe Buket PEKŞEN ve Okul 3.’sü Berfin AKKOCA’ya protokol üyeleri tarafından plaket verildi.

Diğer mezunların da belgelerini almalarının ardından, Okulun ilk yaş kütüğüne protokol üyeleri ve okul birincisi tarafından plaket çakıldı.

Tören, mezuniyet pastasının kesilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.
  HABER - DUYURU ve ETKİNLİK BAŞLIKLARI
 Vakfımızın Üyesi Sayın Bahtiyar ÖZTÜRK'ün Annesi vefat etmiştir.
 OMÜ VAKFI 34. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
 2016 YILI (34. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ.
 2016 YILI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI
 2015 YILI (33. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 Başsağlığı (Sayın Op. Dr. Aynur Dağdemir)
  Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. İbrahim BULUTOĞLU vefat etmiştir.
 Öğrencilere Uygun Fiyata Omtel Otel’de Konaklama Olanağı
 Vakfımızın Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Fehmi YAZICI'nın Babası vefat etmiştir.
 Başsağlığı (Sayın Op. Dr. Kamil FURTUN)
 2014 YILI (32. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 OMÜ Vakfı Atıf Alan Yayın Ödülleri Listesi (AGED-1925)
 Vakfımızın Genel Sekreteri Sayın Ahmet T. KARSLI'nın Halası vefat etmiştir.
 OMÜ Vakfı Uluslararası Yayın Teşvik Programı Ödül Listesi (AGED-1924)
 Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. Abdullah IRMAK vefat etmiştir.
 Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. Abdullah IRMAK'ın Kardeşi vefat etmiştir.
 OMÜ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ
 Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Hüseyin AKAN’ın annesi Mahmudiye AKAN vefat etmiştir.
 OMÜ, Samsun Huzurevini Ziyaret Etti

Yukarı gitmek için tıklayınız...

© Copyright 2005-2006 |Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Resmi Web Sayfasıdır.Tüm Hakları Saklıdır.                                                 Tasarım ve Programlama:samsuncom.net | webpark