Güncel Haber - Duyuru ve Etkinlikler

6.4.2017

OMÜ VAKFI 34. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı’nın 2016 Yılı (34. Dönem) Olağan Genel Kurul Toplantısı Avukat Refik Moral’ın başkanlığında, Güven Yeminli Mali Müşaviri Fuat Katırcı, OMKAN İktisadi İşletmesi Muhasebe Müdürü Osman Demir ve Satın Alma Müdürü İbrahim Meral’dan oluşturulan divan heyetinin yönetiminde yapıldı.

25.03.2017 tarihinde saat 14.00 de OMTEL Deniz Otel’de düzenlenen toplantıda, Vakıf ve İktisadi İşletmelerinin 2016 Yılı faaliyet raporları, bilanço ve gelir tabloları, kesin ve 2017 yılı tahmini bütçesi ve gündemin diğer maddeleri görüşüldü.

Toplantıda konuşan Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. Halil KÜTÜK, Vakfın ve İktisadi İşletmelerin faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi ve hizmetlerinden dolayı Vakfın kurucularına yönetim kurulu adına teşekkür ederek, vefat edenleri rahmetle ve minnetle andıklarını söyledi.

Toplantıya katılan Genel Kurul Üyemiz OMÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Sait BİLGİǒ de Genel Kurul üyelerimize hitaben bir konuşma yapıp çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

HABER - DUYURU ve ETKİNLİK BAŞLIKLARI
 Vakfımızın Üyesi Sayın Bahtiyar ÖZTÜRK'ün Annesi vefat etmiştir.
 OMÜ VAKFI 34. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
 2016 YILI (34. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ.
 2016 YILI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI
 2015 YILI (33. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 Başsağlığı (Sayın Op. Dr. Aynur Dağdemir)
  Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. İbrahim BULUTOĞLU vefat etmiştir.
 Öğrencilere Uygun Fiyata Omtel Otel’de Konaklama Olanağı
 Vakfımızın Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Fehmi YAZICI'nın Babası vefat etmiştir.
 Başsağlığı (Sayın Op. Dr. Kamil FURTUN)
 2014 YILI (32. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 OMÜ Vakfı Atıf Alan Yayın Ödülleri Listesi (AGED-1925)
 Vakfımızın Genel Sekreteri Sayın Ahmet T. KARSLI'nın Halası vefat etmiştir.
 OMÜ Vakfı Uluslararası Yayın Teşvik Programı Ödül Listesi (AGED-1924)
 Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. Abdullah IRMAK vefat etmiştir.
 Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. Abdullah IRMAK'ın Kardeşi vefat etmiştir.
 OMÜ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ
 Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Hüseyin AKAN’ın annesi Mahmudiye AKAN vefat etmiştir.
 OMÜ, Samsun Huzurevini Ziyaret Etti

© Copyright 2005-2006 |Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Resmi Web Sayfasıdır.Tüm Hakları Saklıdır.                                                 Tasarım ve Programlama:samsuncom.net | webpark