Güncel Haber - Duyuru ve Etkinlikler

27.3.2019

OMÜ VAKFI 36. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 23.03.2019 Cumartesi günü saat 14.00’de OMTEL Otel’de yapıldı.

Genel Kurula Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem GENÇOĞLU, OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil KÜTÜK, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri ve Vakıf Kurucu Üyeleri katıldı.

Toplantı; Vakıf Başkanı Sn. Prof. Dr. Halil KÜTÜK’ün açılış konuşması ile başladı. Ardından divan başkanlığı için açık oylama yapıldı. Açık oylamada divan başkanlığına Avukat Refik Moral, Başkan Yardımcılığına Yeminli Mali Müşavir Fuat KATIRCI, divan kâtipliğine ise İbrahim Meral ve Osman Demir seçildi.

OMÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, Genel Kurul üyelerimize hitaben bir konuşma yaparak çeşitli bilgilendirmelerde bulundu. Ardından, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK yerine katılan, Dr. Cem GENÇOĞLU da konuşmasını yaptı.

Toplantıda; OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil KÜTÜK, Vakfın ve İktisadi İşletmelerin faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi ve hizmetlerinden dolayı Vakfın kurucularına yönetim kurulu adına teşekkür ederek, vefat edenleri rahmetle ve minnetle andıklarını söyledi.

HABER - DUYURU ve ETKİNLİK BAŞLIKLARI
 OMÜ VAKFI 36. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
 OMÜ VAKFI 2018 YILI (36. Dönem) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. Dr. Azade KELEŞOĞLU vefat etmiştir.
 OMÜ VAKFI 35. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
 OMÜ VAKFI 2017 Yılı (35. Dönem) Olağan Genel Kurul Toplantısı
 OMÜ VAKFI 34. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
 2016 YILI (34. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ.
 2016 YILI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI
 2015 YILI (33. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 Başsağlığı (Sayın Op. Dr. Aynur Dağdemir)
  Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. İbrahim BULUTOĞLU vefat etmiştir.
 Öğrencilere Uygun Fiyata Omtel Otel’de Konaklama Olanağı
 Vakfımızın Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Fehmi YAZICI'nın Babası vefat etmiştir.
 Başsağlığı (Sayın Op. Dr. Kamil FURTUN)
 2014 YILI (32. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 OMÜ Vakfı Atıf Alan Yayın Ödülleri Listesi (AGED-1925)
 Vakfımızın Genel Sekreteri Sayın Ahmet T. KARSLI'nın Halası vefat etmiştir.
 OMÜ Vakfı Uluslararası Yayın Teşvik Programı Ödül Listesi (AGED-1924)
 Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. Abdullah IRMAK vefat etmiştir.

© Copyright 2005-2019 |Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Resmi Web Sayfasıdır.Tüm Hakları Saklıdır.