Güncel Haber - Duyuru ve Etkinlikler

14.9.2019

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI’NIN AŞURE İKRAMI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı, Muharrem Ayı’nın başlaması nedeniyle aşure günü etkinliği düzenleyerek akademik ve idari personele aşure ikramında bulundu.

Üniversitenin geleneksel hâle getirdiği ve Kampüs Camii’nde cuma namazından sonra gerçekleştirilen aşure ikramına; Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet KURAN ve Prof. Dr. Mehmet Ali CENGİZ, OMÜ VAKFI Başkanı Prof. Dr. Halil KÜTÜK ile akademik ve idari personeller katıldı.

Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, etkinlikte içinde bulunduğumuz mübarek muharrem ayını kutlayıp birlik, kardeşlik ve dostluk temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ ile OMÜ VAKFI Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük kepçeleri alarak sıraya giren akademik ve idari personellere, dış yüzeyi Türk bayrağı biçiminde renklendirilmiş kazandan aşure dağıttı.

OMÜ Vakfı’nın OMKAN İktisadi İşletmesi Mutfağı'nda 2 bin kişilik olarak hazırlanan aşure, katılımcılara OMKAN personeli tarafından dağıtıldı. Yoğun katılımın olduğu aşure etkinliğinde organizasyonun aksamadan işlemesi katılımcıları memnun etti.

HABER - DUYURU ve ETKİNLİK BAŞLIKLARI
 OMÜ Vakfı Yeni Yönetim'inden Rektör BİLGİǒe Ziyaret
 OMÜ VAKFI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI’NIN AŞURE İKRAMI
 2019 YILI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI
 OMÜ VAKFI 36. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
 OMÜ VAKFI 2018 YILI (36. Dönem) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. Dr. Azade KELEŞOĞLU vefat etmiştir.
 OMÜ VAKFI 35. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
 OMÜ VAKFI 2017 Yılı (35. Dönem) Olağan Genel Kurul Toplantısı
 OMÜ VAKFI 34. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
 2016 YILI (34. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ.
 2016 YILI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI
 2015 YILI (33. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
 Başsağlığı (Sayın Op. Dr. Aynur Dağdemir)
  Vakfımızın Kurucu Üyesi Sn. İbrahim BULUTOĞLU vefat etmiştir.
 Öğrencilere Uygun Fiyata Omtel Otel’de Konaklama Olanağı
 Vakfımızın Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Fehmi YAZICI'nın Babası vefat etmiştir.
 Başsağlığı (Sayın Op. Dr. Kamil FURTUN)
 2014 YILI (32. DÖNEM) OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

© Copyright 2005-2019 |Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Resmi Web Sayfasıdır.Tüm Hakları Saklıdır.