İKTİSADİ İŞLETMELER
 OMTARK

Açık Otopark İnşaat Dairesi Önü

OMTARK O.M.Ü. VAKFI TEMİZLİK VE OTOPARK HİZMETLERİ  İKTİSADİ İŞLETMESİ

Omtark İktisadi İşletmesi kuruluşu 2001 yılında yapılmış olup, Üniversitemiz otoparkları kiralama sözleşmesi de yapılmıştır. Üniversitemiz Otoparkları bilgisayarlı bariyer sistemi ile şu anda Omtark İktisadi işletmemiz tarafından işletilmektedir. 8 civarında personeli vardır. 2017 yılı cirosu, 303.463 TL. dir.
Omtark'la ilgili merak ettiklerinizi
omtark@omuvakfi.org.tr mail adresine gönderebilirsiniz.

Tel :+90 362 457 73 26

Fax :+90 362 457 80 06

Kapalı Otopark   Açık Otopark Acil Önü   Kapalı Otopark

OMTARK DUYURU

© Copyright 2005-2009 |Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Resmi Web Sayfasıdır.Tüm Hakları Saklıdır.